tor 29 nov 2018 15:05:35

Ny produktkatalog

Vi är glada att kunna presentera vår nya produktkatalog med våra rykande färska produktnyheter Brite Cloud™ and Brite Tetron™.

Se produktkatalogen som pdf.

 

ons 15 aug 2018 15:42:52

D-TEC slutar marknadsföra lysrörsarmaturer

D-TEC arbetar med att ge bästa möjliga förutsättningar till människor som arbetar i synkrävande arbetsmiljöer. Miljöer som kräver korrekt och behagligt ljus. Ljus som är flimmerfritt, skuggfritt, bländfritt och som skänker lugn för ögonen och motverkar ögonstress, ögontrötthet och i längden, mental trötthet. Samtidigt måste ljuset vara exakt när det kommer till färgäkthet, starkt för att lysa upp hela arbetsytan som man arbetar på och gärna dimbart för att kunna kontrolleras i olika situationer och arbetsmoment. 
 
Länge har lysrör varit en bra ljuskälla eftersom det, med dåtidens krav svarat mot flera av ovanstående parametrar, samtidigt som det varit en relativt billig, beprövad och tillgänglig teknik. Dock så har det även haft en hel del nackdelar när det kommer till bland annat miljö, underhåll och värmealstring. Samtidigt har LED tidigare inte varit fullt utvecklat och det har funnits brister i tekniken. 
 
Men nu har dagen kommit när det inte går att bortse från att LED-tekniken helt sprungit förbi lysrör. Nu gör vi miljövänliga, slimmade, tysta, ögonergonomiska, lågvärme-strålande, färgäkta armaturer i LED som dessutom är flimmerfria med långa underhållsfria intervall uppemot 40 000 brinntimmar. 
 
Utifrån det är vi glada och stolta att meddela att vi helt slutar med lysrörsarmaturer från och med 1 juni 2018. 
 
Vi kommer att kunna erbjuda LED-armaturer i prisklasser motsvarande lysrörsarmaturer samtidigt som vi kan erbjuda LED-armaturer fulla med innovativ, inbyggd intuitiv teknik, som tidigare inte varit möjlig. 
Nu tar vi steget mot ett ny hållbarare värld och fortsätter att utveckla innovativa armaturer i världsklass. 
 
Självklart kommer vi se till att du som redan har en lysrörsarmatur från D-TEC kommer kunna ha den i många år framöver och tillhandahålla service och reservdelar. Om du inte redan nu blivit sugen på en bit av en bättre arbetsdag vill säga. 
 
Essunga, 31 maj 2018
 
Jonas Ternell
Verkställande direktör D-TEC
tis 8 aug 2017 09:40:37

När Dagens Industri kom till D-TEC.

DI:s sommarturné: Han kastar ljus över specialister

Under sommaren är Dagens Industri ute på en sommarturné för att träffa entreprenörer i vårt avlånga land. Vi är glada och smickrade över att teamet kom till oss. 

Läs reportaget och se intervjun här >>

Bild från di.se
Reportaget skrivet av: Fredrik Norrlid

ons 28 dec 2016 15:57:22

NY VIDEO - Berättelsen om Brite

mån 18 apr 2016 09:00:02

Fint kundomdöme på Brite

Vi vet att Carina på Beautique i Göteborg är väldigt nöjd med sin nya Brite och att det har givit henne en helt ny arbetsmiljö. Vi bad henne författa några rader för att ge fler möjligheten att förstå hur det är att arbeta under en Brite.

"Undersökningslampan Brite är helt fantastisk, ett ljus som ger bästa förutsättningarna för att kunna behandla på ett säkert sätt. Dessutom är den snygg och praktisk med fjärrkontroll. Nu kan jag inte vara utan detta ljus! Rekommenderas!"

Carina Gamborg
Beautique - Medical Skin Clinic
Göteborg

tis 2 feb 2016 12:11:28

Brite - Första bilderna i sin miljö

 

Bilder på vårt allra senaste tillskott Brite. Installerad på hudkliniken Beautique i Göteborg. 

 

Brite by D-TEC, Beautique Göteborg

Brite by D-TEC, Beautique Göteborg

tis 15 dec 2015 11:17:58

Smyglansering av Brite by D-TEC

Under den pågående mässan ADF Paris 2015 lanserar D-TEC sitt nyaste tillskott i LED-familjen - Brite.

Brite är en kompakt och stilren armatur där fokus ligger på ljuskvalité. Brite ger ett flödande och korrekt ljus som är bländ-, skugg- och flimmerfritt. Den kommer finnas i tre varianter som går att kombinera på en rad olika sätt.

Brite™
Originalarmaturen som passar utmärkt som terminalbelysning i exempelvis laboratorium eller kontor. För belysning av längre ytor som skrivbord eller arbetsbänkar.

Brite Mid™
Kompaktversionen där armaturens utskjutande delar har kortats ned. För kortare arbetsstationer såsom bänkar, skrivbord eller arbetsterminaler.

Brite Duo™
En omfältsbelysning gjord för placering över arbetsstationer som kräver ett stort ljusfält, perfekt för exempelvis undersökning av patienter inom dental- och läkarvård. Kommer i originalutförande med dimbart ljus.

Vi tar redan nu upp förbeställningar på Brite och den kommer finnas för leverans under Q1-2016.

 

Ladda ned produktblad.

 

mån 23 nov 2015 13:47:55

ADF 2015 i Paris

ADF 2015 - Paris

Nu lanserar vi Brite - en ny familjemedlem i D-Tecs LED-utbud! Representanter från D-TEC kommer att vara på ADF-mässan i Paris i Palais des Congrès de Paris mellan 24 och 26 November 2015. Boka ett möte med dem genom att kontakta Susanne Melander på mobiltelefon +46 705 472 892 alternativt e-post susanne.melander@d-tec.se

För mer information om mässan följ länken www.adf.asso.fr/en/

 

mån 23 nov 2015 13:22:51

NY Clair Produktmanual

Klicka på bilden för att komma till produktmanualen.

 

mån 23 nov 2015 13:22:13

Denta Hybrid NY produktfilm

youtu.be/eV8V5rpR48Q

mån 9 mar 2015 12:03:34

IDS Köln 2015

D-TEC will be presented at the International Dental Show (IDS) in Cologne between 10-14 of March. Please visit us in hall 11.2, R NO:059. We hope to see you there and please contact Susanne Melander if you wish to make an appointment at +46 705 472 892

For more information about the exhibition click HERE.

mån 9 mar 2015 12:00:31

Scandefa Dental Fair - Köpenhamn

Representatives at D-TEC will participate at the Scandinavian Dental Fair at Bella Center in Copenhagen between 16-17 april 2015. We will display our products together with our distributors and please contact sales representative Susanne Melander if you want to meet up. Phone: +46 705 472 892 or by mail susanne.melander@d-tec.se

Fo more information about the fair click here.

 

fre 13 feb 2015 16:22:50

Pressmeddelande Clair by D-TEC

 

PRESSMEDDELANDE  2014-01-07

 

 

Svenska armaturen Clair ger dynamiskt ljus
och en bättre arbetsmiljö på kliniker och laboratorium.

 

Nu finns framtidens arbetsbelysning för kliniska miljöer på marknaden. Det handlar om en unik LED-armatur vid namn Clair – tillverkad i snygg svensk design och med en oslagbar kombination:
Möjligheten att med mjuka övergångar växla mellan hög ljusstyrka och ett varmt, lugnande sken. I Clair används den nya tekniken med dynamiskt ljus optimalt.

 

Dynamiskt ljus liknar utomhusljuset och efterfrågan på den nya belysningstekniken har ökat markant de senaste åren, inte minst bland kliniker inom hälso- och sjukvården. Stressforskare är starka förespråkare för dynamiskt ljus sedan man konstaterat att vi påverkas mer än vi tror av dålig belysning på arbetsplatsen. Något som kan ge upphov till bland annat sömnbesvär och sämre prestationsförmåga.

– Vi är troligen bland de första i världen att kunna lansera en armatur där man lyckats samla så många goda egenskaper för en bättre arbetsmiljö i en och samma produkt, säger Jonas Ternell, vd för det svenska armaturföretaget D-TEC som tagit fram produkten.

Bakom optiken i Clair ligger drygt fem års forsknings- och utvecklingsarbete. Arbetet med design och konstruktion har tagit runt ett år och här har D-TEC tagit hjälp av belysningsdesignern Fredrik Goffhé och konstruktören Magnus Burgemeister.

Clair ger ett optimalt arbetsljus utan skuggningar samtidigt som den avger minimalt med strålningsvärme. Tack vare LED-tekniken har den en låg energiförbrukning. Inom dentalbranschen är armaturen bland annat uppskattad för sin goda färgåtergivning. Och vid tagning av röntgenbilder kan ljuset dämpas till röntgenläge för att ge bra kontraster till datorns bildskärm.

 

Korta fakta om Clair:

• Lätt och hygienisk design. Trots sin storlek smälter Clair väl in i miljön.
• Självkylande konstruktion i aluminium

• Dynamiskt ljus – ljusstyrkan anpassas för att simulera dagsljus, med färgskiftningar.
• S-märkt, certifierad av Intertek Semko.
• Ljuskälla: LED 104–216 watt.
• Ljusstyrka: 12 800–21 325 lumen.
• Färgtemperatur: 3 000 kelvin RA93–6 000 kelvin RA85.
• Mått: 1 530 x 670 mm.
• Vikt: 16,3 kg.

 

För mer information, kontakta:

Jonas Ternell, vd D-TEC, tel. 0705-47 28 91, e-post: mailbox@d-tec.se

Se även: www.d-tec.se

 

 

 

D-TEC AB är ett svenskt bolag, etablerat 1989, som specialiserar sig på utveckling och produktion av arbetsplatsbelysning till kliniska miljöer med ljuskrävande arbeten. Företagets huvudkontor och utvecklingslokaler ligger i Nossebro. Kunderna återfinns över hela världen och inom olika sektorer som laboratorier, läkar- och tandläkarmottagningar, medicinkliniker och veterinärkliniker med mera.

tor 15 jan 2015 11:02:43

LED – En uppfinning som lett till Nobelpris

Även om inte många som haft kontakt med LED-tekniken har tvivlat på förträffligheten så belyser det faktum att det 2014 belönade med Nobelpriset i fysik till två japanska respektive en amerikansk forskare. LED-dioder lyser med ett starkt vitt ljus, har lång livslängd och låg energiförbrukning (Rekordet är 300 lumen/watt jämfört med ca 16 lumen/watt i vanliga glödlampor och 70 i lysrör) Denna upptäckt bidrar till att spara på jordens resurser då ca 25% av världens energiförbrukning går åt till belysning.

 Uppfinningen prisas, i Alfred Nobels anda, för att den är till största nytta för mänskligheten och kommer skapa möjligheter till ökad livskvalité bland annat för de människor som saknar elnät. Allt enligt Kungliga Vetenskapsakademiens officiella pressmeddelande.

//

ons 7 jan 2015 10:15:48

En stor LED-nyhet. Vi lanserar Clair med tillvalet dynamiskt ljus

 
En stor LED-armatur för kliniska miljöer som levererar maximalt med ljusstyrka och färgåtergivning var målsättningen när vi designade Clair. Resultatet blev så mycket mer. Clair är en hygienisk och energisnål armatur som avger minimalt med strålningsvärme samtidigt som den förser dig med ett optimalt arbetljus. Dessutom smälter dess visuella yttre in i din arbetsmiljö, storleken till trots.
 
Med tillvalet dynamiskt dagsljus kan du anpassa ljusstyrkan för att simulera verkligt dagljus. Att kunna ändra färgtemperaturen efter dagsljusets skiftningar ger inte bara ett bra arbetsljus, det skapar en behagligare känsla och arbetsmiljö. En stor LED-nyhet är här. Clair har anlänt.
 
LÄS MER.
mån 29 dec 2014 13:48:43

Halo på plats i ny miljö i Stockholm

 I nya lokaler vid Hötorget i centrala Stockholm har vi installerat ännu en Halo armatur genom vår återförsäljare DAB Dental. Lokalerna är utrustade med den absolut senaste teknologin för tandvård vilket gjorde valet av Halo från D-TEC naturligt.

 

fre 2 maj 2014 16:30:44

Odontologen installerar 100 armaturer från D-TEC

Nyligen installerade Vuxenkliniken på Odontologen i Göteborg en andra omgång armaturer från D-TEC. Vuxenkliniken är en utbildningsklinik inom Folktandvården Västra Götaland där tandvårdsstudenter från Göteborgs universitet får sin kliniska utbildning.På Odontologen genomförs all typ av tandvård sida vid sida med utbildning av framtidens tandläkare och tandhygienister.

Snart är 100 Denta Hybrid-armaturer från D-TEC installerade och resultatet har hittills varit mycket lyckat.

Ann Jonsson som är inköpare på Vuxenkliniken säger så här om installationen av armaturerna:

– Vi installerade armaturerna för att vår personal skulle få de mest optimala förutsättningarna som den senaste tekniken inom arbetsplatsbelysning kan ge. Detta gynnar i slutändan patienterna som då får ett bättre behandlingsresultat. En annan viktig aspekt för oss var miljön. Eftersom vi är en miljödiplomerad klinik ville vi att de nya armaturerna skulle förbruka mindre energi och innehålla mindre kvicksilver, och de kraven uppfyller D-TECs armaturer.

Vill arbeta på den ”ljusa sidan”

– Vi började med att byta ut armaturerna i halva kliniken och plötslig ville alla arbeta på den "ljusa sidan", så det märktes tydligt att ljuskvaliteten förbättrats avsevärt. En annan positiv effekt är att personalen nu upplever att de blivit piggare. 

En bättre känsla

– Vi upplever att hela kliniken fått ett lyft genom att byta armaturer. Vi tycker att de är snygga och smidiga och dessutom upplevs de som vänliga, vilket är viktigt för patienternas känsla i behandlingsstolen. De nya armaturerna är också enkla att hålla rena då rastren är släta.

– Totalt sett är vi mycket nöjda. Vi har fått en ljusare, fräschare och mer hygienisk arbetsmiljö med piggare medarbetare.

tor 24 apr 2014 12:06:45

D-TEC på IDEM i Singapore

I början av april hölls IDEM-mässan i Singapore som är en Dentalmässa för Asien och Stilla Havsområdet. D-TEC varpå plats för att visa upp sina produkter och träffa återförsäljare ifrån området.

Intresset för D-TECs produkter var stort och något som drog lite extra uppmärksamhet var LED-ljusspelet i Denta Hybrid.

På bilden ser ni Jonas Ternell och Susanne Melander som representerade D-TEC.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

mån 2 dec 2013 08:47:16

D-Tec AB vald till ”Årets Företagare 2012”

Den 22 november 2013 höll Essunga Kommun en lyckad Näringslivsgala med julbord, underhållning och dans. Under kvällen delades sex priser ut i olika kategorier till Näringslivsidkare för deras prestationer under 2012. Jonas Ternell fick äran att bli utsedd till Årets Företagare i Essunga Kommun. Motiveringen löd:

”Ett internationellt företag i stark utveckling och med unika produkter. Genom att skapa ett näst intill magiskt ljus uppfyller man kundernas behov av upplysning i krävande arbetsmiljöer. Genom etableringen i Essunga har man breddat kommunens palett av tillverkningsföretag med högt kunskapsinnehåll”

http://www.essunga.se/Naeringsliv/Aarets-foeretagare.aspx 

Foto: Börje Andersson, NLT måndag 25 november 2013

mån 9 sep 2013 10:02:11

Breddar med återförsäljare för frisörer

D-TEC BREDDAR YTTERLIGARE OCH PRESENTERAR ÅTERFÖRSÄLJARE FÖR FRISÖRER OCH SKÖNHETSSALONGER

Vi breddar vår kundkrets och kan stolt presentera Gocciani AB www.gocciani.se som vår exklusiva återförsäljare mot frisörer och skönhetssalonger med sin verksamhet i nya lokaler i Stora Höga, längs E6, vilket gör dem lättillgängliga med några av våra armaturer i sitt showroom.

13-14 sep 2013 finns Gocciani med på mässan Salon Stockholm - kom gärna förbi deras monter C01:18 (hall C) där två utav våra armaturer kommer att visas! Besök www.salonstockholm.se för mer information om mässan.

fre 6 sep 2013 13:47:40

Ny återförsäljare inom Estetisk Medicin

D-TEC BREDDAR OCH PRESENTERAR ÅTERFÖRSÄLJARE INOM ESTETISK MEDICIN

Vi har glädjen och nöjet att presentera våra nya återförsäljare Nordic Medical Sweden AB www.nordicmedical.se och Klinikutrustning Sverige AB www.klinikutrustning.se som är verksamma inom estetisk medicin. De erbjuder utrustning och produkter för kliniker och salonger med lång erfarenhet av försäljning och service till både skönhets- och läkarbranschen.

Besök gärna deras nya klinik/showroom på Storholmsgatan 3 i Skärholmens galleri, som öppnade i augusti 2013 där ett exemplar av vår Halo visas!

Håll ögonen öppna under det närmsta året för dessa mässor där våra armaturer kommer att synas hos Nordic Medical/Klinikutrustning:
Göteborg 30 nov-1 dec 2013 "Fitnessfestivalen" www.fitnessfestivalen.se
Stockholm 8-9 feb 2014 "Acadermia" www.acadermiamassan.se
Stockholm 14-15 mar 2014 "Hud & Kosmetik" www.shr.nu
 

tor 22 aug 2013 15:11:22

Ny produktkatalog

Lagom till en ny spännande höst lanserar vi vår nya produktkatalog "Ljuskällor". I katalogen kommer du hitta både nya armaturer och våra klassiska modeller. 

Produktkatalog - Ljuskällor

 

 

ons 10 jul 2013 11:22:13

Namnändring på armaturer

Efter feedback från våra återförsäljare har vi bestämt att byta namn på några av våra armaturer för
att lättare hålla isär våra olika produkt-serier. Med omedelbar effekt kommer nu följande att bli:

Denta 454 --> Denta Mid
Denta Hybrid 24 --> Primo Mid
Denta Hybrid 54 --> Primo
Hybrid UI CDP --> Primo U

mån 24 jun 2013 10:57:03

Semesterstängt 13-28 juli 2013

De sista två veckorna i juli så har vi på D-Tec helt stängt för semester, både på kontoret och i produktionen.

Kom ihåg att skicka din beställning i god tid då leveranstiden kan bli något längre än vad vi normalt brukar hålla då våra montörer har överlappande ledighet utöver semesterstängningen.

Trevlig sommar önskar vi på D-Tec!

mån 29 apr 2013 10:24:08

D-TEC presenterar Denta 454

Vårt senaste tillskott i produktfamiljen är Denta 454, en lättare och tunnare version av armaturen Dentaplus med en ljusstyrka på upp till 4500lux. Denta 454 finns både med och utan dimmer som tillval. Mer information HÄR

Denta 454

mån 29 apr 2013 10:23:37

Halo - Säljstart och nytt produktblad

Nu har vi vår fantastiskt fina LED-armatur redo för leverans. Läs mer om den på produktsidan, eller ladda ner produktbladet nedan.

 Halo från D-TEC. Armatur för kliniska miljöer hel i den senaste LED-teknologin

Ladda ner Halo produktblad

mån 29 apr 2013 10:22:19

Nu lanserar vi Halo. En banbrytande armatur helt i LED-teknologi

Under ADF- dentalmässan i Paris, 23-26 november presenterar vi nu stolt vårt senaste tillskott inom belysning för professionella användare D-TEC Halo. Halo kombinerar en genomtänkt design med den senaste LED-tekonologin och resultatet är en energibesparande armatur som ska skapa optimala arbetsresultat och trivsel på din arbetsplats. 

Säljstart för Halo är under första delen av Q2 2012.

Läs mer om Halo här. 

mån 29 apr 2013 10:21:12

Ny klinik Nordic Smile - Island

En ny klinik - Nordic Smile, har öppnat i Reykjavik på Island.

Med två svenskar bakom rodret, Anders Lindberg och Jan G Nilsson, riktar sig denna implantatklink  till kunder i USA, Kanada, Storbritannien och Frankrike, där man kan köpa paketresor till Island för att få hjälp med sina implantat till ett lägre pris än i sitt hemland.

 D-TEC´s återförsäljare på Island- Tannhjól ehf, har inrett denna klinik med tio arbetsrum, på åttonde våningen i en skyskrapa mitt i Reykjavik. Vi är stolta att visa upp tio Elipse UI ur vårt produktsortiment, på denna nya klinik och hoppas på stor framgång för svenskarna på denna faschinerade ö!

Ta gärna en titt på bilderna nedan samt besök gärna: http://www.nordicsmile.com/


  

 

 

 

ons 27 feb 2013 09:48:15

IDS Köln 2013

D-TEC kommer mellan den 12-16 mars att finnas med på den 35:e upplagan av International Dental Show (IDS) i Köln. Besök oss gärna i hall 3.2, monter G-018. Mer info om mässan hittar du HÄR.

fre 15 feb 2013 09:22:38

D-TEC representerade på tandläkarkonferens i Dubai

Mellan den 5-7 februari hölls den årliga UAE International Dental Conference & Arab Dental Exhibiton i Dubai. Ett land som ofta förknippas med exklusivitet men som även bjuder in till kreativitet och inspiration. D-TEC fanns representerade på mässan i en egen monter och visade upp de olika armaturer som finns i produktsortimentet, bland annat nytillskottet Halo.
 

tis 8 jan 2013 15:34:09

UAE International Dental Conference DUBAI. 5-7 february 2013

 

D-TEC will be represented at the UAE International Dental Conference  & Arab Dental Exhibition, 5 to 7 february 2013.

You will find us in Hall 7 in booth P55. 

//

 

 

 

 

fre 7 dec 2012 16:29:34

Bilder från Swedental i Göteborg

Här kommer lite bilder från Swedental-mässan i Göteborg. Det var en lyckad mässa ur vårt perspektiv. Vår nya produkt HALO togs emot på ett mycket positivt sätt. Tack till alla våra distributörer som gjorde ett fantastiskt jobb.

 

 

 

 

fre 7 dec 2012 16:22:43

D-TEC på ADF i Paris

 
D-TEC was r
 
Har ni vägarna förbi är ni hjärtligt välkomna att besöka oss i Hall 2, Monter L10. 
 
//
fre 2 nov 2012 16:47:26

D-TEC på Swedental 15-17 november

Den 15-17 november är det dags för Swedental på Svenska Mässan i Göteborg. D-TEC kommer naturligtvis vara representerade genom sina återförsäljare. I våra återförsäljares montrar kommer flera intressanta nyheter, med vårt nya flaggskepp Halo i spetsen, vara representerade.

Vill ni träffa oss där? Kontakta gärna Anna Wallenberg på telefon 0705-47 28 92. 

Läs mer om mässan på Swedentals webbplats.

 

tis 3 jul 2012 16:12:58

D-TEC introducerar Halo i Prag

Tillsammans med vår Tjeckiska samarbetspartner Cacan CZ har vi ställt ut våra produkter på mässan i Prag.
Bland annat introducerades vår nya Full-LED armatur Halo.

Intresset och responsen var enastående och det som speciellt uppmärksammades var ljuskvalitén och designen.
- När man dessutom ser på vad vår nya LED-teknik gör för energiförbrukningen så vet vi att Halo kommer göra arbetslivet bättre för många kliniker i framtiden, berättar Jonas Ternell, VD på D-TEC

//

tor 2 feb 2012 09:54:47

Nytt dental-showroom med spektakulär arkitektur

Vår norska distributör Dental Sör har nyligen flyttat in i sina nya, fina lokaler. Målsättningen med ombyggnaden av Saltverket 6, som byggnaden heter, är att skapa branschens finaste dentalutställning. I lokalerna finns, förutom utställningen, även kurs- och mötesställe för företagets kunder och räknas som en av staden Mandals bästa arbetsplatser.

Vi är glada att de i sin fina permanenta utställning har med flera av våra produkter. Vi tycker såklart att designen på våra produkter passar perfekt in i inredningen och arkitekturen.

 

 

 

tis 8 nov 2011 13:41:10

MEDICA 2011

2011 kommer D-TEC Lighting Systems att ställa ut på medicinmässan Medica i Düsseldorff.

Ni finner oss i monter: Hall 15, monter A38

Mässan äger rum 16-19 november, för mer information besök: www.medica-tradefair.com

VARMT VÄLKOMNA!

 

 

mån 7 nov 2011 13:27:28

SWEDENTAL 2011

Välkomna till SWEDENTAL 2011!

På Älvsjömässan slår SWEDENTAL upp dörrarna mellan den 17-19 november och nära 200 utställare finns på plats!

D-TEC´s produkter finns representerade i 5 olika montrar och vi kommer vara på plats tillsammans men kunniga säljare i de olika montrarna. Ni finner oss hos:

PLANDENT FORSSBERGS, SVENSK DENTALSERVICE, KAVO SCANDINAVIA, DAB DENTAL samt FORSHAGA DENTALDEPÅ.

VARMT VÄLKOMNA!

Anna & Jonas

tis 24 maj 2011 10:56:53

ELFACK DESIGN AWARD

  D-TECs armatur DENTA HYBRID var nominerad till Elfack Design Award på mässan Elfack 2011 i Göteborg.

När resultatet var klart hamnade DENTA HYBRID på en hedrande andra plats.
 
- Vi är mycket stolta över utnämningen. Tävlingen belönar design i förhållande till funktion och det är vad D-TECs produkter ska stå för, säger D-TECs VDJonas Ternell.

Läs mer om tävlingen här

tis 24 maj 2011 10:56:24

Elfack 2011 Design Award - Nominering

 Elfack 2011, 9-13 maj 2011 - DESIGN AWARD

 
Vår banbrytande armatur - DENTA HYBRID har gått vidare i tävlingen;  Elfacks Design Award och kommer att ställas ut i tävlingsmontern under Elfack 2011 på Svenska Mässan i Göteborg.
 
Det är 14 bidrag som gått vidare till final och det är mässans besökare som utser vinnaren genom att rösta på den produkt man tycker bör vinna. Det bidrag som får flest röster vinner Elfack Design Award.
Tävlingsmontern kommer att ligga i F-hallen på plan 2
 
Det vinnande bidraget presenteras i tävlingsmontern på mässans Designdag,
torsdagen den 12 maj ,kl 15.00.
 
Läs mer om tävlingen här.  
 
Välkomna att rösta på vår DENTA HYBRID!

 

tis 17 maj 2011 10:36:07

D-TEC på Medicinteknik & Medicinsk IT mässa

Medicinteknink & Medicinsk IT - Kistamäsan, 17-18 maj!
 
D-TEC finns i monter A:13 - varmt välkomna!